7 stappen naar een mooie jij

Vegan cover

Alle veganistische make-up moet in overeenstemming zijn met de filosofie van het merk – zouden door mannen gebruikte producten veganistisch moeten zijn? Maar in werkelijkheid is er geen verschil tussen een veganistische make-up en een versterking van de producten. Ik hou van beide, want de klant krijgt zowel kwaliteit als waar voor zijn geld.”

En hoe zit het met Naomi’s producten?

Naomi’s Oogschaduwpaletten behoren tot de populairste permanente make-up technieken die tegenwoordig worden gebruikt. Oogschaduwpaletten zijn een van de meest waardevolle hulpmiddelen voor oogschaduwfabrikanten en make-up artiesten. Laat uw begeerte de vrije loop en chip in lavendel, violet en oranje met de oogschaduwkleuren van uw keuze.

Dezelfde zorg- en kwaliteitsnormen die voor alle nagelglazuur gelden, kunnen ook worden toegepast op uw lippen en nagels. Op dezelfde manier worden zonnebank, onder de nagel en elektrolyse als belangrijk behandeld als het gaat om nagelverzorging.

Mensen die veganistische cosmetica gebruiken of cosmetica die uitsluitend van minerale en plantaardige ingrediënten zijn gemaakt, voelen zich goed in hun vel. Ze weten dat ze veilige en doeltreffende producten kopen, producten die beproefd en getest zijn op mensen. veganistische cosmetica zijn het perfecte antwoord voor mensen die geen schade willen berokkenen aan dieren en Moeder Natuur.

Wanneer u veganistische of 100% synthetische cosmetische producten gebruikt, draagt u uw steentje bij om veilige boiserende , vitamine- en essentiële  chemicaliënvrije en ecologisch verantwoorde producten mogelijk te maken, die goed zijn voor uw huid en uw portemonnee.

het weigeren om producten te kopen of te gebruiken die:

Aardolieproducten: Hieronder vallen producten die zijn gemaakt van minerale waaronder:

benzine, olie, brandstof, oliekoeken een specifieke lijst van verboden ingrediënten bevatten.

Vitamine E-supplementen: bevat vitamine E die afkomstig is van hennep  en ureum

Siliconen: Natuurrubber, kunststoffen, polyethyleen,  polysorbaat en natrium depoxide

Deze ingrediënten zijn te vinden in producten zoals  anti-rimpel, kleur/ teint, en tanden witter.

7 stappen naar een mooie jij

1. Reinigen: Was uw gezicht dagelijks, ten minste één of twee keer per dag. Een te agressieve of te uitdrogende reiniger kan schilferen veroorzaken. Kies een gezichtsreiniger die speciaal voor uw huidtype is ontwikkeld. Masseer het in uw huid en laat het een paar minuten intrekken. Deze stap is alleen nodig als u een gevoelige huid heeft.

2. Hydrateren: Breng een dagcrème aan. Dagcrème voedt uw huid en helpt haar te ademen. Als u een droge huid heeft, kunnen ouderdomsvlekken meer opspelen. Zoek een dagcrème die vrij is van olie en die geselecteerde ingrediënten bevat zoals menthol, natuurlijke plantenextracten, enz.

3. Eet gezond: Het eten van voedingsmiddelen boordevol antioxidanten, vitaminen en mineralen zal je zeker die stralende gloed geven. Kies indien mogelijk voor voedingsmiddelen die gecertificeerd biologisch zijn.

4. Gebruik een gezichtsreiniger: Zoek een goede gezichtsreiniger die zo puur en natuurlijk is als je maar kunt vinden. Het zal helpen diep in de poriën te komen en vuil en gifstoffen diep uit de huid te verwijderen.

5. Rook niet/rookvervangers: Roken zorgt ervoor dat de huid sneller veroudert door de cellen en weefsels van de huid te beschadigen. Dit terwijl het de schade die het al aan uw cellen heeft toegebracht, vooruit helpt door ze van elkaar te scheiden. Gebruik altijd een effectief huidverzorgingsproduct dat de vlek van een gewoonte wegneemt, door het samen met een gerecht te gebruiken. In de handel verkrijgbare huidverzorgingsproducten zoals rijstzemelenolie, ginkgo , en druivenpitolie worden aanbevolen.

6. Leef gezond: Roken staat erom bekend veroudering te versnellen. Het berooft de huid ook van de hydratatie die ze nodig heeft, waardoor lijntjes en rimpels dikker worden. Wrijf daarom altijd uw wangen op als u rust of ligt.

7. bedenk een crash hot regime.

Lees meer:
a5 notitieboek
leren notitieboek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.