Blauwe pakken

blauw pak

Een marine pak.

Dat klopt. Een blauw pak. wijden. of vertedering. Begraaf erin. Zelfvertrouwen. Het is een dooddoener om een blauw pak voor zaken te dragen, en dan marineblauw voor een feest, opening van een kunstgalerie, of een bruiloft. Het een heeft de neiging om het ander te worden om verschillende redenen, niet te vergeten de eerbied die de kleur toekomt. Probeer het. Trek dat kledingstuk uit. Ga er voor staan. Word die kleur. Maak een statement. Gebruik de vrijheid, om je stemming te verlichten.

Het comfort en de vrijheid die een blauw pak met zich meebrengt is niet te evenaren. Blauw vervaagt nooit. Het blijft een klassieker. Als u op klassiek bent ingesteld, zult u merken dat blauw de neiging heeft het meest gezien te worden wanneer de keellijn omhoog is gedraaid. Ga voor hoog uitgesneden voor een dramatisch effect, maar trek vervolgens de blik naar beneden voor een rustiger ontvangst. Kies een blauwe das om het pak af te maken.

Maak het blauw lichter door het te combineren met een blauw monochroom accessoire.

Draag een blauw monochroom accessoire bij een blauw pak.Blauwe pakken zijn niet zoals een standaard zwart pak. Zoek naar een pak in een lichter blauw.

Als je aan zakelijke kleding denkt, denk dan aan marineblauw. Het navy pak kan gecombineerd worden met een gele das. Monochromatisch met een wit overhemd.

Een blauw pak is ook een prachtige keuze voor de kunsten, met name muziekconcerten of een draaiend podium.

Stop iets in de zak. Net als bij een blauw overhemd, moet de pochet wit zijn. Vermijd patronen. Gebruik blauw voor de das. En luister naar uw geweten. U wilt misschien niet dat een ober in een Hawaiian shirt u kleedt. Stel je de meest gevierde Italiaanse schilder voor die een blauw pak draagt. Zou hij nog steeds succesvol zijn? Je hoeft niet relevant te zijn. Wees uzelf. Gebruik uw coole blauwe pak voor zulke gelegenheden en wees er zeker van dat de mensen het zullen opmerken.

Bij minder formele gelegenheden – een lunchvergadering misschien, gewoon een uitstapje naar de winkel, de supermarkt, kunt u wegkomen met wit en subtiele tinten. Veel warmere kleuren zijn het beste voor locaties met een koel decor of een strandambiance.

Er is een grote verscheidenheid en variatie in blauwe pakken voor mannen van meer dan 100 jaar geleden, maar een moderne minimalistische exacte kleur-toon combinatie, gemaakt van zeer fijne wol zal waarschijnlijk niet mislukken. eeuwen geleden was blauw een kleur in de regenboog, en het was niet erg belangrijk of je huid blanker of donkerder was, het was de overheersende kleur. Maar na zoektochten en debatten is de kleur opnieuw gedefinieerd.

Kan iemand goed lichtblauw dragen? Ik heb mensen ontmoet met de volgende beschrijving:

“Lichtblauw bestaat niet meer”

Maar de overheersende tint van blauw kan zo misleidend zijn. Als voorbeeld, lichtblauw met maagdenpalm blauwe orgynSamen met een combinatie van blauwe tinten in de juiste tint, is het resultaat spectaculair. Een mooi voorbeeld zou zijn om een lichtblauwe broek te combineren met een maagdenpalmblauw sieraad. Verwacht dingen te horen als “Wow! Deze broek staat geweldig met het zilver”

De volgende combinatie moet niet worden geprobeerd door degenen die een gevoelige huid hebben; blauwe overhemden en een blauw pak. Accentueer het lichtblauw met bordeauxrood, en wees voorzichtig met het bestellen van voorgerechten, tenzij ze rond vierkant zijn en een blauw pin striping patroon hebben. Bourgondië wordt ook gebruikt met grappig gevormde dozen erop. Is er een blauw doosmotief? Wanneer u uw voorverpakte maaltijd to go bestelt, is het teleurstellend om blauw voorverpakt voedsel te ontvangen in een ander blauw dan wat u besteld heeft, tenzij u ervan uitgaat dat het het huisblauw is op uw voorverpakte menu waar u van houdt. Bij bordeauxrood kunt u een blauw broodje of een blauwe soep bestellen voor bij uw blauwe broek, wat de moderne manier is, maar dit ziet er eigenaardig uit als u bordeauxrode complimenten draagt op een volledig blauwe outfit. Ik vind dat het blauwe krijtstreeppatroon met bordeauxrood moet worden gecombineerd met blauwe schoenendozen of misschien met kastanjebruin.

Blauw wordt effectief gebruikt om meer een dramatisch effect te creëren dan om gewoon cool te zijn.Uit de late jaren ’70, creëerde Estee Lauder een cult naar de eerste “it” girl, Nicole Kidman. Een van de meest gevierde actrices van onze tijd, ze combineerde haar blue-actrice persona met de angstige, rebelse aantrekkingskracht van de jaren vijftig. Ik denk niet dat Jennifer Aniston de kleur zo goed heeft staan als Kidman, en ook nichtje Posh wijkt niet af van de natuurlijke tint. En zoals de meeste modekeuzes, mode faux pas, alleen omdat het een populaire rage is doet het geen recht aan. Posh neemt het voortouw, heel erg op de manier zoals Estee Lauder dat doet.

Olen is van de blauwe familie, nauw verwant aan de tint van Barbie’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.