De voordelen van fluoride

Tandpasta houder

Tandpasta houder vindt zijn oorsprong in Duitsland, waar in de 18e eeuw borstelhout als de beste soort werd beschouwd. Een alternatief hiervoor, dat handiger werd geacht, was het gebruik van water. Het water werd met de tandpasta vermengd, waardoor een gel ontstond wanneer het met de tanden werd vermengd. Dit werd als weerzinwekkend beschouwd door de consumenten, die in plaats daarvan suikerstaafjes gebruikten om hun tanden te wassen. De gel absorbeerde de geur, en werd daarom geleidelijk vervangen door gel in verschillende kleuren, zoals roze, blauw en groen.

De productie van tandpasta, een product van voedingsingrediënten, was toen standaard. In de kauwgom werende reclames van de FTC wordt een melamineharsschijfje gebruikt. Dit melamineharsschijfje is gemaakt van een temperatuurgevoelige formule, waardoor de FTC het op de markt kan brengen als traag schuim. De melamineharsschijf is, zoals de naam al aangeeft, gevoelig voor de temperatuur. Door de gevoelige cilindrische vorm van de melamineharsschijf kan deze zich aan de tanden hechten, waardoor het poetsen comfortabeler wordt.

Vanaf de uitvinding van melaminehars werden andere producten zoals maze stone door quill® ontwikkeld om een comfortabelere, betaalbaardere en gebruiksvriendelijkere gel te creëren. De combinatie van urethaan en chemische structuur creëert een gel die zijn gelijke niet kent. Het grootste voordeel van urethaan is het contact met het tandglazuur, waardoor het gebruik van een tandenborstel overbodig wordt. KT Winn Dox® ontwikkelde een gel met gebruikmaking van quill, dezelfde fabrikant die ons de quill levert.

Deze technologie vond al snel zijn weg naar andere producten zoals advent douchegel, knuffeldoekje, tote luier, zakkensets enz. Andere producten zijn huidverzorging, ontbijtgranen, vitamines en oplossing, deodorant, Travel To Go, huggie, tote luier, pocket sets enz. Innovatie is het sleutelwoord dat de productlijn beschrijft. Consumenten beschouwen tandpasta nu als een investering, net als financiële producten.

Producten worden ontwikkeld met het oog op een verbetering van de manier waarop dingen werken. Producten worden ontwikkeld met het oog op de integratie van nieuwe technologie, een product wordt ontwikkeld als het niet voldoet aan de normen van een bepaald land of een bepaalde regio. Het uiteindelijke doel is een product te ontwikkelen dat het meest doeltreffend is en voor iedereen toegankelijk is. Het ontwikkelen van producten is dus inkomens bevorderend. De markten voor tandpasta worden overspoeld door concurrentie en bieden over het algemeen lage prijzen. De gelkorrels in tandpasta vallen in de categorie van niet-ergonomische producten. Het is dus niet verwonderlijk dat de prijzen van de verschillende producten uiteenlopen. Tandpasta en zijn gel-tegenhanger worden in verschillende landen geproduceerd.

De markt wordt overspoeld met producten die in verschillende opzichten op elkaar lijken. Om het merk meer prestige te verlenen, moeten ze gelijkvormig zijn. De gebruiksvriendelijkheid van de produkten is een andere doelstelling die de fabrikanten ertoe drijft deze produkten te ontwikkelen. Nu is de fluoride die de belangrijkste factor is om tandbederf te voorkomen niet een totaal nieuw idee, dit werd in de jaren 70 geïntroduceerd en prompt vergeten door de fabrikanten en de hoge kosten voor de consument in die tijd.

De verspreiding van fluoride-gel is de reden waarom de prijzen van tandpasta laag zijn en het is een factor die de gemoederen van fabrikanten en consument bezighoudt. De klanten vinden het zeker niet erg om zoveel te betalen als nodig is, mits de producten betrouwbaar zijn en hun belangrijkste voordelen betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn. Tegelijkertijd spelen de lage prijzen een belangrijke rol bij het stimuleren van de verkoop. De fabrikanten hebben alle reden om hun producten tegen de laagste prijzen op de markt te brengen, omdat dit de verkoop van hun producten verhoogt en bijgevolg ook hun winst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.