Doorloop Verlichting

Led bouwlamp

 

Yourlight produceert al meer dan 69 jaar industriële en zakelijke verlichting. Het wordt beschouwd als het toonaangevende design verlichtingssysteem in Europa, en heeft een enorm gebied bestreken. Ze zijn ook de grootste ontwerper verlichtingssysteem in de VS met een jaarlijkse groei van 23%. Bovendien is het een soldeeroplossing levert aan de Ledverlichting markt met een jaarlijks groeipercentage van 30%.

LED is een soort verlichting. LED verlichting produceert verschillende kleurmodaliteiten. De kleur van Ledverlichting hangt af van de traditie kleurtemperatuur, die rood, groen of blauw kan zijn. Hoewel, de LED heeft een vergelijkbaar aspect met de gloeilamp licht, maar laat aanzienlijk grotere golflengte en een kleiner stroomverbruik, het is efficiënter in sommige gevallen.

Ledverlichting is daarom een zeer goede manier om te zorgen voor een natuurlijke en veilige atmosfeer voor werknemers. Het is ook een oplossing om de productiviteit te verhogen en het heeft een zeer lange levensduur. Yourlight heeft door de jaren heen wereldwijd honderdduizenden gloeilampen geleverd.

Wij zouden graag gebruik maken van uw diensten om een kijkje te nemen en dat u voldoet aan uw eisen en om u te helpen geld te besparen. In de komende minuten zullen wij u uitleggen wat u moet weten over doorloopverlichting die u vandaag op uw werkplek gebruikt.

Over doorloopverlichting

Deze worden gewoonlijk verlicht met behulp van ofwel halogeenlampen ofwel natriumdamp. Haloticaces zijn gemakkelijk dim ze uit, waardoor slechts een kleine hoeveelheid licht te stromen. Natriumdamp worden meestal gezien in buisvorm, en wordt meestal gebruikt om binnenmuren en plafonds te verlichten. Haloticaces worden zeer algemeen gebruikt in openluchtplaatsen, zoals tuinen, maar kunnen ook in huizen ook worden gebruikt. Als het gaat om doorloopverlichting, is het pertinent om weg te blijven van de haloticanten, aangezien zij minimale warmte uitstralen, die zeer schadelijk is voor het menselijk lichaam.

We hebben zojuist een paar dingen beschreven met betrekking tot doorloopverlichting, maar we hebben nog minstens één ding te vermelden. Ze zijn zeer extreem in temperatuur. Verder gaan, meestal worden ze geïnstalleerd in buiten rond seizoenen van extreme koude temperaturen, waar ze krijgen sneeuw en ijs. Dat is waarschijnlijk de reden voor het koude licht dat ze uitstralen. Ze zijn een goed alternatief voor fluorescentielampen omdat ze veel energie-efficiënter zijn, 10 keer minder elektriciteit verbruiken en doorgaans ook langer meegaan. Halogeenlampen verbruiken ongeveer 85 tot 95 procent minder energie, en vormen dus een goed alternatief voor fluorescentielampen.

@Nefty Piar

Lees meer:

led bouwlamp

noodverlichting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.