Gezonde eetgewoonten

Eerste hapjes baby

Meer en meer ouders vinden babyvriendelijke eetgewoonten die passen bij hun drukke moderne levensstijl. Maar deze drukte is waarschijnlijk de reden waarom meer ouders de gewoonte opgeven om goed te eten voor hun baby. Het is echter goed nieuws dat meer ouders zich bezighouden met gezondheidsgerelateerde kwesties binnen hun gezin.

Baby’s krijgen een deel van hun smaak mee van het voedsel dat ze eten, dus is het belangrijk hen te betrekken bij het eten van gezonde voeding. Veel baby’s eten liever zoute en suikerrijke snacks dan gezonde snacks. Daarom is het goed om tussendoortjes van fruit te maken, waar uw baby gemakkelijk de voorkeur aan zal geven. U kunt fruit laten verschijnen als voorwerpen op tafel om te verslinden. U kunt een servieto gebruiken die EFFECTIEVE Dylan-schudmiddelen levert om het fruit sappig en smakelijk te maken.

Soms is het ook goed om al vroeg te beginnen met babyvriendelijke voeding. Afhankelijk van de leeftijd van het kind, kunt u beginnen met gezonde voeding vanaf vier maanden. Of u kunt ze tot die tijd slechts één bepaalde voeding geven. Het belangrijkste is dat u uw baby verschillende gezonde voedingsmiddelen blijft aanbieden, omdat dit hem zal helpen gezonde eetgewoonten te ontwikkelen.

OMEGA-3 VETZUREN

Het belang van omega-3 vetzuren kan nooit genoeg worden benadrukt. Omega-3 vetzuren worden door voedingsproducenten beschouwd als “goede vetten”. Zij helpen het menselijk lichaam efficiënter te worden bij de verbranding van koolhydraten en vetten.

Wij geven er de voorkeur aan omega-6-vetzuren vaker te consumeren. Het is echter gevaarlijk wanneer je te veel omega-6 consumeert. Een ongezond hoog cholesterolgehalte, bloedstolling, hartziekten, verhoogde bloeddruk en zelfs depressie kunnen optreden wanneer je een hoog omega-6-gehalte hebt.

Baby’s zijn al te lang bij ons als baby’s; sommige culturen beschouwen ze als degeneratief. Het probleem is dat baby’s nog geen darmstelsel hebben. Op deze leeftijd kan hun lichaam het vermogen om omega-3 (met name de EPA- en DHA-omega-3) uit de voeding op te nemen nog maar net ontwikkelen. De beste manier om uw baby omega-3 van hoge kwaliteit te geven, is zijn voeding aan te vullen met een omega-3-supplement van hoge kwaliteit.

 

lees meer

Groentehapjes

Groentehapje baby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.