Heb je een levenscoach nodig?

Life coach Utrecht

Het is vaak erg moeilijk om het precieze probleem te achterhalen en er oplossingen voor te vinden. Het is vaak moeilijk om een diagnose te stellen. Het is dus heel belangrijk dat de levenscoach zijn cliënt een objectieve diagnose geeft en “hoe we het doen zal voor jou werken”. Op die manier zal de coach de problemen gemakkelijker kunnen aanpakken. Een van de grootste problemen is dat de meeste mensen zichzelf niet begrijpen. Zij leven hun leven terwijl deze innerlijke stemmen een lopend commentaar in hun achterhoofd blijven houden. Deze innerlijke stemmen spelen een belangrijke rol in ons leven. Toch lopen ze weg. Ze houden een lopend commentaar op al onze keuzes. Toch zijn ze niet in staat om ons te helpen bij het maken van die keuzes. Ze kunnen ons eigenlijk helemaal niet helpen omdat ze de kracht van geloof en hun vermogen om die keuzes te beïnvloeden onderschatten. Om jezelf te kunnen helpen, moet je dus in staat zijn je innerlijke zelf en de stemmen die je hoort te identificeren.

Waarschijnlijk weet u echter al wie de juiste persoon voor u is. En als u daaraan twijfelt: er zijn veel verschillende soorten coaches geweest die in de loop der eeuwen mensen hebben geholpen. Moet je een levenscoach inhuren? Of misschien een levensraadgever?

Heb je al met een coach gewerkt?

Als u op zoek bent naar een manier om uw leven ten goede te veranderen, zijn er veel life coaches en counselors. Een persoon moet de persoon of mensen vinden die die persoon echt kunnen helpen. Degenen die plannen hebben voor je leven en extra hulp kunnen geven om door de moeilijke tijden heen te komen, zijn degenen die het verdienen om er een te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.