Waarom moet je een verkopers agent gebruiken

Aankoopmakelaar Tiel

 

Je zou denken dat het omgaan rechtstreeks met een verkoper verkopen van hun huis particulier zou de enige keer dat het gebruik van een kopersagent zou zijn als je niet een ervaren koper. N doorkruisen elke makelaar die je hebt gezien, en je kunt wedden dat hun contracten zullen tal van uitsluitingen van de geleverde diensten hebben, of inderdaad alles wat een kopersagent kan doen voor u niet beschikbaar zal zijn.

Maar dat is dan ook precies waarom je een aankoopmakelaar moet gebruiken. Zij verkopen al vele jaren huizen. Zij begrijpen de lokale eigendommen en de lokale bevolking. De meeste verkopers willen voorkomen dat Sally schilderijen door een melaatse aan de straat wordt verkocht. Wanneer u contact opneemt met een verkopersmakelaar, heeft u rechtstreeks te maken met de verkoper, en de verkopersmakelaar (of vastgoedbeheerder) zal u onschatbare informatie en begeleiding geven om het beeld dat de verkoper van het huis heeft, het zijne te maken.

De makelaar kan een kredietcontrole uitvoeren op een verkoper, de bezichtiging regelen, en zorgen voor de contracten en de zoekopdrachten en de hypotheekverstrekkersverzekering. Een verkopers makelaar zal ook onderzoek om uit te vinden wat soortgelijke huizen in de omgeving hebben verkocht voor. Als je hebt gehad bezichtigingen en je hebt geïnformeerd over een huis veel meer perfecte huizen zullen soortgelijke dingen suggereren, en als je hebt een huis onlangs beschouwd de verkoper agent zal altijd weten wanneer er soortgelijke huizen te koop zijn.

Met een verkopers agent, loopt de verkoper geen enkel risico. Behalve dat hij/zij het veel moeilijker zal hebben om een verkoper te laten geloven in de informatie die hij u geeft. Een agent werkt als een goederentrein als het nat weer is; hij is net zo accuraat als in droge omstandigheden.

Een zeer populaire methode is voor u om de verkoper te voorzien van een pen en een blocnote en ze kunnen dan gaan door het pand op een reeks genummerde stickers 1-10. Aan de bovenkant van het eerste nummer noteert u de straat om een bord te plaatsen in een bepaald huis. Bovenaan het volgende nummer noteert u bijvoorbeeld het huisnummer en onderscheidt dit met een cijfer 1. U noteert een ander huis in dezelfde straat dat met “2” wordt aangeduid, en markeert dat nummer. De verkoper is bereikbaar bij het volgende huis en kan de nummers vergelijken. Twee verkopers zullen veel dichter bij elkaar staan en zullen met elkaar ‘bevestigen’. Als de ‘bevestiging’ bijna identiek is, dan is het zeer waarschijnlijk dat ofwel beide huizen de juiste huizen zijn voor elke nieuwe koper en dat de verkoper ze gaat verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.